ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ - ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ Π. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕ - Φωτογραφίες

ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ Π. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ

Διεύθυνση - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Διεύθυνση: ΛΕΥΚΟΤΟΠΟΣ - ΔΗΜΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ Τ.Κ. - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Τ.Κ.: 62200
Περιοχή - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Περιοχή: Σερρών Κατηγορία - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Κατηγορία: ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Τηλέφωνο: 2322051800 Fax - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Fax: 2322052188
Κινητό - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Κινητό: 6972444172, 6972444170 E-mail - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ E-mail: mzikidou@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Υπεύθυνος: ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: 6972444170
Ιστοσελίδα - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Ιστοσελίδα:
ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ. ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PIERALISI , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. Το ελαιοτριβείο   Το ελαιοτριβείο «Γιαννουχίδη» είναι μια ο...
Επισκέπτες: 24576

ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ Π. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ

ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ Π. ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ - ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΔΙ

ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΧΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ. ΤΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PIERALISI , Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Το ελαιοτριβείο
 
Το ελαιοτριβείο «Γιαννουχίδη» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1997 και ταυτόχρονα μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής ελαιολάδου που βρίσκεται στο Λευκότοπο Σερρών .   
H τεχνολογία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τις αυστηρές προδιαγραφές,μας επιτρέπουν άριστα αποτελέσματα.
         
Η συνέπεια , η σκληρή δουλειά , η συνεργασία και η αξιοπιστία μας τόσα χρόνια μας έχουν φέρει στην κορυφή της προτίμησης των ελαιοπαραγωγών των Σερρών.
 
Αυτό μας έχει δώσει την δυνατότητά να εκσυγχρονίζουμε το μηχανολογικό μας εξοπλισμό πολύ συχνά ( Ιταλικά μηχανήματα PierαLisi) και να έχουμε πάντα για εσάς ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά . Ως αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πάντα η καλύτερη ποιότητα του ‘’εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου’’.  Είμαστε πιστοποιημένοι για βιολογικά προϊόντα από την Δ.Η.Ω.
 
Ευχαριστούμε που τόσα χρόνια βρισκόμαστε στην καρδιά και στο τραπέζι σας.